R3-10-25K-G5
 ON-GRID INVERTERS
R1 Macro Series
A1 HV Series

Babagan RENAC

RENAC Power minangka pabrikan utama On Grid Inverters, Energy Storage System lan Smart Energy Solutions Developer. Cathetan trek kita luwih saka 10 taun lan nutupi rantai nilai lengkap. Tim Riset lan Pengembangan khusus nggawe peran penting ing struktur perusahaan lan para Insinyur terus-terusan riset nggawe desain ulang lan nyoba produk lan solusi anyar sing terus ningkatake efisiensi lan kinerja kanggo pasar perumahan lan komersial.

PROFESIONAL
  • 20+ taun pengalaman elektronik
  • EMS kanggo macem-macem skenario manajemen energi
  • Pemantauan lan diagnosis tingkat sel ing batere
  • IOT lan komputasi awan kanggo solusi ESS sing luwih fleksibel
  • LAYANAN PERFECT
  • 10+ pusat layanan global
  • Latihan profesional kanggo mitra global
  • Solusi layanan sing efisien kanthi platform cloud
  • Kontrol remot lan setelan parameter miturut web lan app
  • Aman & dipercaya
  • 50+ sertifikasi internasional
  • 100+ tes ketat internal
  • Cloud Monitoring lan diagnosis sistem lan produk
  • Pilihan sing ketat ing sel batere BOM, LiFePO4 lan logam BISA
  • SOLUSI SISTEM
  • Desain kabeh-kanggo-siji kanggo ESS
  • Solusi terintegrasi kanggo platform PCS, BMS lan Cloud
  • Platform EMS lan Cloud nggabungake macem-macem skenario
  • Solusi manajemen energi sing terintegrasi kanthi lengkap
  • Sistem Panyimpenan Energi

    Seri A1-HV

    ESS seri RENAC A1-HV kabeh-ing-siji ESS nggabungake inverter hibrida lan batere voltase dhuwur kanggo efisiensi perjalanan tur maksimum lan kapasitas tarif pangisian daya / debit. Integrasi karo siji unit kompak lan apik gayane supaya gampang dipasang.
    Sinau Luwih Luwih
    A1 HV Series
    F E A T U R E S
    6000W CHARGE / KANGGO GANTI
    EMS INTEGRATIF, VPP KOMPATIBEL
    Panyimpenan LUWIH
    IP65 RATED
    INSTALASI 'PLUG & PLAY'
    MANAGEMENT SMART VIA WEB & APP
    N1 HL Series N1 HL Series
    Sistem Panyimpenan Energi

    Seri N1-HL & PowerCase

    Inverter hibrida N1 HL Series bisa digunakake bebarengan karo sistem Baterai PowerCase, sing dadi ESS kanggo solusi perumahan. Ngidini supaya pamilik omah bisa lunga luwih adoh kanthi nyimpen surplus generasi surya kanggo digunakake kapan wae, nambah tabungan lan nyedhiyakake tenaga cadangan tambahan yen ana blackout.
    EMS sing nduwe integrasi, mode operasi sing akeh
    EM1 inverter hibrida hybrid Series N1 HL bisa ndhukung macem-macem mode operasi kalebu panggunaan awake dhewe, nggunakake wektu meksa, backup, FFR, remot kontrol, EPS lsp., Lan cocog kanggo macem-macem skenario aplikasi.
    VPP KOMPATIBEL
    Inverter hibrida RENAC bisa dioperasikake ing mode pembangkit listrik virtual (VPP) lan nawakake layanan jaringan mikro.
    METAL BISA SELL WITH CASING ALUMINIUM
    Batere RENAC PowerCase nggunakake sel CAN logam kanthi casing aluminium kanggo njamin umur dawa lan operasi sing aman.
    PASANG ING njero ruangan lan njaba ruangan
    PowerCase dirating IP65 kanggo dipasang ing njaba kanthi proteksi sing cukup tumrap cuaca.