打印
spanduk
spanduk
555

Babagan RENAC

RENAC Power minangka produsen utama On Grid Inverter, Sistem Panyimpenan Energi lan Pengembang Solusi Energi Cerdas.Rekam trek kita luwih saka 10 taun lan nyakup rantai nilai lengkap.Tim Riset lan Pangembangan sing darmabakti nduweni peran penting ing struktur perusahaan lan Insinyur kita terus-terusan riset ngembangake desain ulang lan nyoba produk lan solusi anyar kanthi tujuan supaya bisa nambah efisiensi lan kinerja kanggo pasar omah lan komersial.

SISTEM SOLUSI
  • Kabeh-ing-siji desain kanggo ESS
  • Solusi terintegrasi kanggo platform PCS, BMS lan Cloud
  • Platform EMS lan Cloud nggabungake macem-macem skenario
  • Solusi manajemen energi sing terintegrasi
  • PROFESIONAL
  • 10+ taun pengalaman ing elektronika daya
  • EMS kanggo macem-macem skenario manajemen energi
  • Ngawasi lan diagnosa tingkat sel ing baterei
  • IOT lan komputasi awan kanggo solusi ESS sing luwih fleksibel
  • SERVICE sampurna
  • 10+ pusat layanan global
  • Pelatihan profesional kanggo mitra global
  • Solusi layanan sing efisien dening platform awan
  • Remot kontrol lan setelan parameter dening web lan app
  • AMAN & dipercaya
  • 100+ sertifikasi internasional
  • 82+ properti intelektual
  • Ngawasi lan diagnosa Cloud ing sistem lan produk
  • Pilihan materi sing ketat
  • Proses pangembangan produk standar
  • Sistem Panyimpenan Energi

    Seri A1-HV

    Seri RENAC A1-HV kabeh-ing-siji ESS nggabungke inverter hibrida lan baterei voltase dhuwur kanggo efisiensi round-trip maksimum lan kapasitas tingkat pangisian daya/discharge.Digabungake ing siji unit kompak lan apik gayane kanggo instalasi sing gampang.
    Sinau luwih lengkap
    Seri HV A1
    F E A T U R E S
    Desain Plug & Play
    Desain 'Plug & Play'
    Desain ruangan IP65
    Desain ruangan IP65
    Tingkat pangisian daya nganti 6000W
    Nganti 6000W tingkat pangisian daya / discharging
    Efisiensi pengisian daya 97
    Efisiensi Pengisian Daya> 97%
    Nganyarke firmware remot & setelan mode kerja
    Nganyarke firmware remot & setelan mode kerja
    Mendukung fungsi VPP FFR
    Mendukung fungsi VPP/FFR
    Seri N1 HL Seri N1 HL
    Sistem Panyimpenan Energi

    N1-HL Series & Turbo L1

    Inverter hibrida N1 HL Series bisa digunakake bebarengan karo sistem Turbo L1 Battery, sing dadi ESS kanggo solusi omah.Iki ngidini sing duwe omah luwih maju kanthi nyimpen keluwihan generasi solar kanggo digunakake ing sembarang wektu, nambah tabungan lan nyedhiyakake daya serep tambahan yen ana pemadaman.
    EMS INTEGRATED, MODE OPERASI GANDA
    Inverter hibrida N1 HL Series EMS terintegrasi bisa ndhukung macem-macem mode operasi kalebu nggunakake dhewe, nggunakake wektu meksa, serep, FFR, remot kontrol, EPS lan sapiturute, lan cocok kanggo macem-macem skenario aplikasi.
    VPP kompatibel
    Inverter hibrida RENAC bisa dioperasikake ing mode pembangkit listrik virtual (VPP) lan nawakake layanan kothak mikro.
    SEL CAN METAL KARO CASING ALUMINIUM
    Baterei RENAC Turbo L1 nggunakake sel CAN logam kanthi casing aluminium kanggo njamin umur dawa lan operasi sing aman.
    NGINSTAL NJAWAB LAN NJAWAB
    Turbo L1 dirating IP65 kanggo dipasang ing njaba kanthi perlindungan sing nyukupi marang cuaca.