R3-10-25K-G5
home banner1.2
R1 Macro Series
Residential
波兰展

Babagan RENAC

RENAC Power minangka produsen utama On Grid Inverter, Sistem Panyimpenan Energi lan Pengembang Solusi Energi Cerdas.Rekam trek kita luwih saka 10 taun lan nyakup rantai nilai lengkap.Tim Riset lan Pangembangan sing darmabakti nduwe peran penting ing struktur perusahaan lan Insinyur kita terus-terusan riset ngembangake desain ulang lan nyoba produk lan solusi anyar kanthi tujuan supaya bisa terus ningkatake efisiensi lan kinerja kanggo pasar omah lan komersial.

SISTEM SOLUSI
  • Kabeh-ing-siji desain kanggo ESS
  • Solusi terintegrasi kanggo platform PCS, BMS lan Cloud
  • Platform EMS lan Cloud nggabungake macem-macem skenario
  • Solusi manajemen energi sing terintegrasi
  • PROFESIONAL
  • 20+ taun pengalaman ing elektronik
  • EMS kanggo macem-macem skenario manajemen energi
  • Ngawasi lan diagnosa tingkat sel ing baterei
  • IOT lan komputasi awan kanggo solusi ESS sing luwih fleksibel
  • SERVICE sampurna
  • 10+ pusat layanan global
  • Pelatihan profesional kanggo mitra global
  • Solusi layanan sing efisien kanthi platform awan
  • Remot kontrol lan setelan parameter dening web lan app
  • AMAN & dipercaya
  • 50+ sertifikasi internasional
  • 100+ tes internal sing ketat
  • Ngawasi lan diagnosa Cloud ing sistem lan produk
  • Pilihan sing ketat ing sel baterei BOM, LiFePO4 lan logam CAN
  • Sistem Panyimpenan Energi

    Seri A1-HV

    Seri RENAC A1-HV kabeh-ing-siji ESS nggabungke inverter hibrida lan baterei voltase dhuwur kanggo efisiensi round-trip maksimum lan kapasitas daya/discharge rate.Digabungake ing siji unit kompak lan apik gayane kanggo instalasi sing gampang.
    Sinau luwih lengkap
    A1 HV Series
    F E A T U R E S
    6000W PENGISIAN / DISCHANGE RATE
    EMS INTEGRATED, KOMPATIBEL VPP
    STORAGE EXPANDABLE
    IP65 RATED
    INSTALASI 'PLUG & PLAY'
    MANAJEMEN SMART VIA WEB & APLIKASI
    N1 HL Series N1 HL Series
    Sistem Panyimpenan Energi

    N1-HL Series & PowerCase

    Inverter hibrida N1 HL Series bisa digunakake bebarengan karo sistem Baterei PowerCase, sing dadi ESS kanggo solusi omah.Iki ngidini sing duwe omah luwih maju kanthi nyimpen surplus generasi solar kanggo digunakake kapan wae, nambah tabungan lan nyedhiyakake daya serep tambahan yen ana pemadaman.
    EMS INTEGRATED, MODE OPERASI GANDA
    Inverter hibrida N1 HL Series EMS terintegrasi bisa ndhukung macem-macem mode operasi kalebu panggunaan mandiri, panggunaan wektu meksa, serep, FFR, remot kontrol, EPS lan sapiturute, lan cocog kanggo macem-macem skenario aplikasi.
    VPP kompatibel
    Inverter hibrida RENAC bisa dioperasikake ing mode pembangkit listrik virtual (VPP) lan nawakake layanan kothak mikro.
    SEL CAN LOGAM karo CASING ALUMINIUM
    Baterei RENAC PowerCase nggunakake sel CAN logam kanthi casing aluminium kanggo njamin umur dawa lan operasi sing aman.
    NGINSTAL NJAWAB LAN NJAWAB
    PowerCase dirating IP65 kanggo dipasang ing njaba kanthi perlindungan sing nyukupi marang cuaca.