On-Grid Inverter

  • R3 Pro Series

    Seri R3 Pro

    Inverter seri RENAC Pro dirancang khusus kanggo proyek komersial omah lan cilik.Kanthi desain kompak, inverter entheng lan gampang dipasang.Efisiensi maksimal yaiku 98,5%.Kanthi sistem ventilasi sing dirancang canggih, inverter bisa ngilangi panas kanthi efisien.

  • R1 Macro Series 副本

    R1 Macro Series 副本

    RENAC R1 Macro Series minangka inverter on-grid fase siji kanthi ukuran kompak sing apik, piranti lunak lan teknologi hardware sing komprehensif.Seri Macro R1 nawakake efisiensi dhuwur lan desain tanpa penggemar fungsional sing unggul lan ora bising.

  • R3 Max Series

    Seri R3 Max

    Renac R3 Max Series 120-150 kW telung phase seri inverter string nganggo 10/12 MPPT desain kanggo nyedhiyani rencana konfigurasi luwih fleksibel.Saiki input maksimum saben senar tekan 13A, kang bisa sampurna dicocogake kanggo modul daya dhuwur kanggo nambah generasi daya.
    Konfigurasi bisa gampang ditindakake liwat Bluetooth.Fungsi Kurva IV Smart, Fungsi SVG wengi, nggawe O&M luwih gampang.

  • R3 Plus Series

    Seri R3 Plus

    Inverter RENAC R3 Plus Series becik kanggo proyek komersial ukuran medium nganti gedhe, utamane kanggo atap komersial lan tanduran pertanian skala gedhe.Range kasebut ngetrapake topologi canggih lan teknologi kontrol inovatif kanggo entuk efisiensi maksimal 99,0% lan ngasilake jangka panjang lan bathi maksimal kanggo pamilik proyek.

  • R3 Pre Series

    R3 Pre Series

    Inverter seri R3 Pre dirancang khusus kanggo proyek omah lan komersial cilik telung fase.Kanthi desain sing kompak, inverter seri R3 Pre 40% luwih entheng tinimbang generasi sadurunge.Efisiensi konversi maksimal bisa tekan 98,5%.Saiki input maksimum saben senar tekan 13A, kang bisa sampurna dicocogake kanggo modul daya dhuwur kanggo nambah generasi daya.

  • R3 LV Series

    Seri R3 LV

    Inverter telung fase RENAC R3 LV Series dirancang kanthi input daya voltase rendah kanggo aplikasi PV komersial cilik.Dikembangake minangka pilihan sing luwih disenengi kanggo panjaluk pasar Amerika Kidul ing inverter voltase sithik ing ndhuwur 10kW, ditrapake kanggo macem-macem kisaran voltase kothak ing wilayah kasebut, sing biasane nutupi 208V, 220V lan 240V.Kanthi konverter seri R3 LV, konfigurasi sistem bisa disederhanakake tinimbang instalasi trafo sing larang sing mengaruhi efisiensi konversi sistem.

  • R3 Note Series

    R3 Cathetan Series

    Inverter RENAC R3 Note Series minangka salah sawijining pilihan sing paling apik sing kasedhiya ing sektor omah lan komersial kanthi kekuwatan teknis, sing dadi salah sawijining inverter sing paling produktif ing pasar.Kanthi efisiensi dhuwur (98,3%), kapabilitas oversizing lan overloading, R3 Note Series nggambarake perbaikan sing luar biasa ing industri inverter.

  • R1 Moto Series

    R1 Moto Series

    Inverter seri Renac R1 Moto kanthi lengkap nyukupi panjaluk pasar kanggo model omah fase tunggal kanthi daya dhuwur, lan cocog kanggo omah deso lan villa kutha kanthi area gendheng sing luwih gedhe.Padha bisa ngganti kanggo nginstal loro utawa luwih inverter siji-phase daya kurang.Nalika njamin revenue pembangkit listrik, biaya sistem bisa dikurangi banget.

  • R1 Macro Series

    R1 Macro Series

    RENAC R1 Macro Series minangka inverter on-grid fase siji kanthi ukuran kompak sing apik, piranti lunak lan teknologi hardware sing komprehensif.Seri Macro R1 nawakake efisiensi dhuwur lan desain tanpa penggemar fungsional sing unggul lan ora bising.

  • R1 Mini Series

    R1 Mini Series

    Inverter RENAC R1 Mini Series minangka pilihan sing cocog kanggo proyek omah kanthi kapadhetan daya sing luwih dhuwur, sawetara voltase input sing luwih akeh kanggo instalasi sing luwih fleksibel lan cocog kanggo panel PV daya dhuwur.