On-Grid Inverter
R1 Macro Series
4KW / 5KW / 6KW / Fase Tunggal, 2 MPPT

RENAC R1 Macro Series minangka inverter on-grid fase siji kanthi ukuran kompak sing apik, piranti lunak lan teknologi hardware sing komprehensif.Seri Macro R1 nawakake efisiensi dhuwur lan desain tanpa penggemar fungsional sing unggul lan ora bising.

On-Grid Inverter

R1 Macro Series

4KW / 5KW / 6KW / Fase Tunggal, 2 MPPT

RENAC R1 Macro Series minangka inverter on-grid fase siji kanthi ukuran kompak sing apik, piranti lunak lan teknologi hardware sing komprehensif.Seri Macro R1 nawakake efisiensi dhuwur lan desain tanpa penggemar fungsional sing unggul lan ora bising.

FITUR
R1 Macro Series
R1 Macro Series
R1 Macro Series
背景
bproduct02
bproduct03