Систем за складирање на енергија
Турбо H1 серија
3,74 kWh |7,48 kWh |11,23 kWh |14,97 kWh |Високнапонска батерија од 18,7 kWh

RENAC Turbo H1 е високонапонски, скалабилен модул за складирање батерии.Тој нуди модел од 3,74 kWh кој може да се прошири во серија со до 5 батерии со капацитет од 18,7 kWh.Лесна инсталација со plug and play.

Систем за складирање на енергија

Турбо H1 серија

3,74 kWh |7,48 kWh |11,23 kWh |14,97 kWh |Високнапонска батерија од 18,7 kWh

RENAC Turbo H1 е високонапонски, скалабилен модул за складирање батерии.Тој нуди модел од 3,74 kWh кој може да се прошири во серија со до 5 батерии со капацитет од 18,7 kWh.Лесна инсталација со plug and play.

КАРАКТЕРИСТИКИ
Turbo H1 Series
Turbo H1 Series
Turbo H1 Series
Turbo H1 Series
Turbo H1 Series
Turbo H1 Series