Inverter On-Grid

  • R3 Pro Series

    R3 Pro Series

    Inverter séri RENAC Pro dirancang khusus pikeun padumukan sareng proyék komérsial leutik.Kalayan desain anu kompak, inverter hampang sareng gampang dipasang.Efisiensi maksimal nyaéta 98,5%.Kalayan sistem ventilasi anu dirancang canggih, inverter tiasa ngabubarkeun panas sacara éfisién.

  • R1 Macro Series 副本

    R1 Macro Series 副本

    RENAC R1 Macro Series mangrupikeun inverter on-grid fase tunggal kalayan ukuran kompak anu saé, parangkat lunak komprehensif sareng téknologi hardware.Runtuyan Macro R1 nawiskeun efisiensi anu luhur sareng desain kipas-kirang-kirang, desain low-noise.

  • R3 Max Series

    R3 Max Series

    Renac R3 Max Series 120-150 kW tilu fase runtuyan string inverter ngadopsi 10/12 MPPT design nyadiakeun skéma konfigurasi leuwih fleksibel.Arus input maksimum unggal string ngahontal 13A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.
    Konfigurasi bisa gampang dipigawé via Bluetooth.Smart IV Curve Function, Night SVG Function, ngajantenkeun O&M langkung gampang.

  • R3 Plus Series

    R3 Ditambah Series

    Inverter RENAC R3 Plus Series idéal pikeun proyék komérsial ukuran sedeng sareng ageung, khususna pikeun hateup komérsial skala ageung sareng pepelakan tegalan.Rentangna nerapkeun topologi canggih sareng téknologi kontrol inovatif pikeun ngahontal efisiensi maksimal 99,0% sareng pamulangan jangka panjang sareng kauntungan pikeun pamilik proyék.

  • R3 Pre Series

    R3 Pra Series

    Inverter séri R3 Pre dirancang khusus pikeun proyék padumukan sareng komérsial leutik tilu-fase.Kalayan desain anu kompak, inverter séri R3 Pra 40% langkung hampang tibatan generasi sateuacana.Efisiensi konvérsi maksimal tiasa ngahontal 98,5%.Arus input maksimum unggal string ngahontal 13A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.

  • R3 LV Series

    R3 LV Series

    RENAC R3 LV Series tilu-fase inverter dirancang kalayan input kakuatan tegangan low aplikasi PV komérsial leutik.Dimekarkeun salaku pilihan leuwih hade pikeun paménta pasar Amérika Kidul on inverters tegangan low luhur 10kW, éta lumaku pikeun rentang tegangan grid béda di wewengkon, nu utamana nutupan 208V, 220V jeung 240V.Kalayan konverter séri R3 LV, konfigurasi sistem tiasa disederhanakeun tibatan pamasangan trafo mahal anu mangaruhan kana efisiensi konvérsi sistem.

  • R3 Note Series

    R3 Catetan Series

    Inverter RENAC R3 Note Series mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina séktor padumukan sareng komérsial ku kakuatan téknisna, anu ngajantenkeun éta janten salah sahiji inverter anu paling produktif di pasar.Kalayan efisiensi luhur (98,3%), kamampuan oversizing sareng overloading ditingkatkeun, R3 Note Series ngagambarkeun paningkatan anu luar biasa dina industri inverter.

  • R1 Moto Series

    R1 Moto Series

    Inverters séri Renac R1 Moto sapinuhna nyumponan paménta pasar pikeun modél padumukan fase tunggal kakuatan tinggi, sareng cocog pikeun bumi désa sareng villa urban kalayan daérah hateup anu langkung ageung.Éta tiasa ngagentos masang dua atanapi langkung inverter fase tunggal kakuatan rendah.Nalika mastikeun pendapatan pembangkit listrik, biaya sistem tiasa dikirangan pisan.

  • R1 Macro Series

    R1 Macro Series

    RENAC R1 Macro Series mangrupikeun inverter on-grid fase tunggal kalayan ukuran kompak anu saé, parangkat lunak komprehensif sareng téknologi hardware.Runtuyan Macro R1 nawiskeun efisiensi anu luhur sareng desain kipas-kirang-kirang, desain low-noise.

  • R1 Mini Series

    R1 Mini Series

    Inverters RENAC R1 Mini Series mangrupikeun pilihan idéal pikeun proyék padumukan kalayan kapadetan kakuatan anu langkung luhur, rentang tegangan input anu langkung lega pikeun pamasangan anu langkung fleksibel sareng pertandingan anu sampurna pikeun panél PV kakuatan tinggi.