Akụkọ

HV Hybrid Inverter nke okpukpu atọ nke RENAC enwetala ọtụtụ asambodo maka ahịa Europe.

Ozi ọma!!Renac nwetara asambodo CE-EMC,CE-LVD,VDE4105,EN50549-CZ/PL/GR sitere na BUREAU VERITAS.Renac atọ HV ngwakọ inverters (5-10kW) dị n'ọtụtụ mba Europe.Asambodo ndị a kpọtụrụ aha n'elu na-egosi na ngwaahịa Renac N3 HV na-agbaso n'ụzọ zuru oke na ụkpụrụ mba ụwa maka njikwa nchekwa on-grid, yana njikọ na grid, nchebe akụrụngwa, na-enye ndị ọrụ zuru ụwa ọnụ nhọrọ ngwaahịa.

金属相框-证书1

 

 

Usoro N3 HV bụ ngwaahịa dị oke mkpa na sistemụ R&D nke Renac.Ndị ahịa si n'ọtụtụ mba Europe na-akwado ngwaahịa ndị a ka emechara ya, na-enye Renac asọmpi siri ike na ahịa nchekwa ike zuru ụwa ọnụ.

N3产品特性1

Usoro Renac N3 HV nke okpukpu atọ dị elu nke ngwakọ ngwakọ dị mma maka ngwa C&I nke obibi na obere.

 

♦ Dakọtara na modul PV ike dị elu na 18A;

♦ Nkwado ruo 10 nkeji njikọ njikọ;

♦ Kwado 100% ibu na-adịghị mma;

♦ Nkwalite ngwa ngwa dịpụrụ adịpụ & ọnọdụ ọnọdụ ọrụ;

♦ <10ms mgbanwe ọkwa UPS;

♦ Kwado ọrụ VPP / FFR

 

Europe bụ ahịa dị mkpa maka Renac.Ebe ọ bụ na ịbanye n'ahịa Europe na 2017, nchikota mbupu abawanyela kwa afọ, na-ewere òkè dị mkpa na mba ụfọdụ.Renac nwere ebe nchekwa na Europe na alaka ụlọ ọrụ dị na Germany iji nye ndị ọrụ Europe ọrụ dị mma na nke zuru oke site na ọrụ ahịa mpaghara na ebe nkwakọba ihe & nkesa.

 

Renac ga-agbalịsi ike ka ọ bụrụ akara ike ọhụrụ nke nwere mmetụta dị ukwuu na mba ụwa n'ọdịnihu, na-aga n'ihu na-agbanyekwu nchekwa ike na ngwaahịa inverter n'ahịa ụwa, na-enye ọtụtụ ndị ahịa ọrụ bara uru, ma kwalite mgbanwe ụwa na mmepe nke inverter na teknụzụ nchekwa ike.