TALA FOU

RENAC, LE-PV ma le Smart Energy Coucil o lo'o lagolagoina fa'atasi le Intelligent O&M Platform Salon

I le aoauli o Me 30, Renac Power Technology Co., Ltd. (RENAC), faatasi ai ma Wuxi LE-PV Technology Co., Ltd. (LE-PV) ma Ausetalia Smart Energy Coucil Association, na faia le Sino-Australian Intelligent O&M. Faleoloa Fa'avae i Suzhou.

1_20200917163624_614

I le mea na tupu, na faʻasoa ai e le faʻatonu lagolago faʻapitoa a le LE-PV le lomiga lata mai o le LE-PV photovoltaic power plant monitoring and maintenance platform ma tagata faʻatau a le aumalaga a Ausetalia, ma faʻaalia auiliili galuega o le faʻailo o le eletise, faʻasalalauga ma le faʻaogaina. ma fomu lipoti o le tausiga.E tusa ai ma le folasaga, e ala i le faʻaogaina o faʻamaumauga tutoʻatasi na atiaʻe e LE-PV, faʻatautaia mamao mamao o luga ole laiga i luga ole laiga e mafai ona faʻaleleia lelei le lelei o le puleaina o le eletise, faʻamautinoa le soifua maloloina o le eletise, faʻaleleia le gaosiga o le eletise, ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini. e mafai foi ona fa'aitiitia lelei tau fa'agaioiga ma tausiga.

sdr_vivid

rptnboz_vivid

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o manaʻoga fou o le puleaina o le malosi, e mafai foi e le LE-PV ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa tau atinaʻe.I le Faleoloa, e ala i le faʻaalia o le tele-malosi faʻapipiʻi faʻavae na fausia e Levo mo se tagata faʻatau tele, o le galuega fou a Levo i luga o le tele-energy management platform o loʻo faʻaalia auiliili.

 11_20200917164217_962

I le faleaiga, na faʻasoa atu ai foi e le faʻatonu faʻatau a le RENAC i sui o le aumalaga a Ausetalia le tekonolosi aupito lata mai o le faʻaogaina o le eletise.E ala i le malamalama, na fa'aalia ai e le au fa'atau a le sui a Ausetalia le fa'atagaga tele mo oloa fa'aputu malosi a le RENAC.O John Grimes, le peresitene o le Smart Energy Coucil Association, na faʻasoa foʻi i tagata uma le faʻamoemoe o le maketi a Ausetalia e teu ai le malosi.

sdr_vivid

Ina ua maeʻa le mea na tupu, na faia le Talisuaga Talisuaga i le laufanua o le faletalimalo masani a Saina.

12_20200917164438_862