TALA FOU

Renac Power Technical Training Webinar na faia ma le manuia i Pasila

Talu ai nei, Renac Power ma le tufatufa faʻapitonuʻu i Pasila na faʻatulagaina faʻatasi ma le manuia le semina lona tolu o aʻoaʻoga i lenei tausaga.O le konafesi na faia i le tulaga o se webinar ma maua ai le auai ma le lagolago a le tele o tagata faʻapipiʻi mai Pasila atoa.

 

直播01

 

 

O inisinia faʻainisinia mai le 'au a le Renac Power Brazil na tuʻuina atu aʻoaʻoga auiliili i luga o oloa fou e teu ai le malosi o le Renac Power, faʻalauiloaina le faiga fou o le teuina o le malosi ma le augatupulaga fou o le mataʻituina atamai APP "RENAC SEC," ma tuʻuina atu se faasologa o mataupu e fesoʻotaʻi. i uiga o le maketi o le teuina o malosiaga Pasila.I le taimi o le semina, na fefaʻasoaaʻi tagata uma i le poto masani o le faʻaaogaina o oloa Renac ma fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga aoga.

 

直播02直播03

 

O lenei Webinar na fa'aalia atoatoa ai le malosi o le R&D o le RENAC POWER ma tomai fa'atekonolosi fou.O le matagofie o feso'ota'iga i luga o le initaneti Q&A na mafai ai e uo fa'apisinisi ona maua se malamalamaga loloto i oloa fou e teu ai le malosi a le REANC POWER.I le taimi lava e tasi, o le tulaga faʻapolofesa ma le maeʻa ona faʻatau atu gafatia o le PV faʻapitonuʻu ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le malosi ma tufatufa i Pasila ua faʻaleleia atili.

 

 04

Fa'aoga ole RENAC Smart Energy Management Platform

 

Renac Power ua fa'alauiloa ma le manuia se faiga e teu ai le malosi i totonu o le aiga i le afa muamua o le 2022. O ona foliga sili atu ona lelei, atamai ma sili atu ona fetu'una'i e ogatasi ma le atina'e o le maketi o le teuina o le malosi o aiga.I lalo o le fa'amaopoopoina o le vaifofo mata'ituina fou a le RENAC, o lo'o feso'ota'i le faiga e teu ai le malosi o le aiga i le Renac intelligent cloud management platform.

 

04 

 

O Pasila e mauoa i punaoa malosi o le la ma e tele le maketi.Ose avanoa ma se lu'i mo i matou e fa'alauiloa le suiga lanu meamata ma le maualalo-carbon o le alamanuia malosi fa'alotoifale.Renac Power o loʻo faʻalauteleina i le lalolagi atoa, faʻasolosolo faʻatūina se faiga faʻatau muamua, faʻatau atu ma le maeʻa ona faʻatau atu, ma faʻavae nofoaga autu o auaunaga i le tele o atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi, faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata faʻatau i le lalolagi atoa le faʻatalanoaina o poloketi, aʻoaʻoga faʻapitoa, i luga -taiala i luga ole laiga ma le tulitatao ina ua uma ona faatau atu.I le taimi lava e tasi, e maua ai foʻi tali sili ona lelei o le carbon neutrality e fesoasoani i le alamanuia malosi.