NYHETER

Hvordan velge riktig arbeidsmodus for ESS for ulike boligscenarier?

De siste årene har den globale distribuerte energilagringen og husholdningsenergien utviklet seg raskt, og den distribuerte energilagringsapplikasjonen representert ved husholdningsoptisk lagring har vist gode økonomiske fordeler når det gjelder toppbarbering og dalfylling, spart strømutgifter og forsinket utvidelse av overførings- og distribusjonskapasitet og oppgradere.

Husholdnings-ESS inkluderer vanligvis nøkkelkomponenter som litium-ion-batterier, hybrid-omformere og kontrollersystemer.Energilagringseffektområdet på 3-10 kWh kan møte husholdningenes daglige strømbehov og forbedre hastigheten på ny energi selvgenerering og eget forbruk, samtidig oppnå topp- og dalreduksjon og spare strømregninger.

 

Hvordan kan brukere forbedre energieffektiviteten og oppnå større økonomiske fordeler i møte med flere arbeidsmåter for energilagringssystemer i husholdninger?Nøyaktig valg av riktig arbeidsmodus er avgjørende

 

Det følgende er en detaljert introduksjon til de fem arbeidsmodusene til det en-/trefasede energilagringssystemet til Renac Powers familiebolig.

1. SelvbruksmodusDenne modellen passer for områder med lavt strømtilskudd og høye strømpriser.Når det er nok sollys, leverer solcellemodulene strøm til husholdningslastene, overskuddsenergien lader først batteriene, og den resterende energien selges til nettet.

Når lyset er utilstrekkelig, er ikke solenergien nok til å dekke husholdningens belastning.Batteriet lades ut for å møte husholdningens belastning med solenergi eller fra nettet hvis batteristrømmen er utilstrekkelig.

Når lyset er tilstrekkelig og batteriet er fulladet, leverer solcellemodulene strøm til husholdningsbelastningen, og den resterende energien føres til nettet.

 

1-11-2

 

2. Tving tidsbruksmodus

Den er egnet for områder med stort gap mellom topp- og dalstrømpriser.Ved å utnytte differansen mellom kraftnettets topp- og dalstrømpriser, lades batteriet til dalstrømprisen og lades ut til lasten til peakstrømprisen, og reduserer dermed utgiftene til strømregningen.Hvis batteriet er lavt, leveres strøm fra nettet.

2-1 2-2

 

3. SikkerhetskopieringModus

Den er egnet for områder med hyppige strømbrudd.Når det er strømbrudd, vil batteriet fungere som en reservestrømkilde for å møte husholdningsbelastningen.Når nettet starter på nytt, vil omformeren automatisk koble seg til nettet mens batteriet alltid er ladet og ikke utladet.

3-1 3-2

 

4. Fôr i brukModus

Den er egnet for områder med høye strømpriser, men med begrensninger på strøm.Når lyset er tilstrekkelig, leverer solcellemodulen først strøm til husholdningsbelastningen, overskuddsenergien føres inn i nettet i henhold til effektgrensen, og den gjenværende energien lader deretter batteriet.

4-1 4-2

 

5. Nødstrømforsyning (EPS-modus)

For områder uten nett/ustabile nettforhold, når sollys er tilstrekkelig, prioriteres solenergi for å møte belastningen, og overskuddsenergi lagres i batterier.Når lyset er lavt/om natten, belaster solenergien og batteriet strøm til husholdningen samtidig.

5-1 5-2

 

Den går automatisk inn i nødlastmodus når strømmen går.De andre fire driftsmodusene kan stilles inn eksternt gjennom den offisielle intelligente energistyringsappen "RENAC SEC".

001

 

RENACs fem arbeidsmoduser til Renac Powers en-/trefasede energilagringssystem for husholdninger kan løse strømproblemer i husholdningen og gjøre energiutnyttelsen mer effektiv!