R3-10-25K-G5
 ON-GRID INVERTERS
R1 Macro Series
A1 HV Series

Ngeunaan RENAC

RENAC Power mangrupikeun pabrikan utama On Grid Inverters, Energy Storage Systems sareng Smart Energy Solutions Developer. Catetan lagu urang bentang langkung ti 10 taun sareng nutupan ranté nilai lengkep. Tim Panilitian sareng Pangembangan anu kami déwasa maénkeun peran penting dina struktur perusahaan sareng Insinyur kami terus-terusan ngulik desain ulang sareng uji produk anyar sareng solusi anu tujuanana pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kinerja pikeun pasar padumukan sareng komérsial.

PROFESIONAL
  • Pangalaman 20+ taun dina éléktronika
  • EMS pikeun sababaraha skenario manajemén énergi
  • Monitor tingkat sél sareng diagnosis dina batré
  • IOT sareng komputasi awan pikeun solusi ESS anu langkung fleksibel
  • LAYANAN SEMPURNA
  • 10+ pusat jasa global
  • Latihan propésional pikeun mitra global
  • Solusi jasa anu épisién ku platform cloud
  • Jauh kontrol sareng setting parameter ku wéb sareng aplikasi
  • Aman & dipercaya
  • 50+ sertifikasi Internasional
  • 100+ tés ketat internal
  • Cloud Monitoring sareng diagnosis dina sistem sareng produk
  • Pilihan ketat dina sél batré BOM, LiFePO4 sareng logam BISA
  • SOLUSI SISTEM
  • Desain sadaya-kanggo-hiji pikeun ESS
  • Solusi terpadu pikeun platform PCS, BMS sareng Cloud
  • Platform EMS sareng Cloud ngahijikeun sababaraha skenario
  • Solusi manajemén énergi terpadu lengkep
  • Sistem Panyimpenan Énergi

    A1-HV Series

    RENAC A1-HV series all-in-one ESS ngagabungkeun inverter hibrid sareng batré-voltase tinggi pikeun épisiénsi perjalanan-maksimum sareng kapasitas laju muatan / debit. Éta kagabung dina hiji unit anu kompak sareng modél pikeun gampang dipasangna.
    Diajar deui
    A1 HV Series
    F E A T U R E S
    6000W CHARGE / TUKAR PERUBAHAN
    EMS INGGRÉT, VPP SUSU
    Panyimpenan LUAR BIASA
    IP65 Dipeunteun
    INSTALASI 'PLUG & MAUT'
    Ngokolakeun pinter VIA WEB & APP
    N1 HL Series N1 HL Series
    Sistem Panyimpenan Énergi

    N1-HL Series & PowerCase

    Inverter hibrida N1 HL Series tiasa dianggo babarengan sareng sistem Batré PowerCase, anu janten ESS pikeun solusi padumukan. Éta ngamungkinkeun anu gaduh bumi langkung maju deui ku nyimpen surplus generasi surya pikeun dianggo iraha waé, ningkatkeun tabungan sareng nyayogikeun kakuatan cadangan tambahan upami aya blackout.
    EMS INTÉRGASI, MODÉL OPERASI GANDA
    N1 HL Series inverter hibrid terintegrasi EMS tiasa ngadukung sababaraha modus operasi kalebet panggunaan diri, gaya waktos panggunaan, cadangan, FFR, kadali jarak jauh, EPS sareng sajabana, sareng cocog pikeun sababaraha skenario aplikasi.
    VPP SESUATU
    Inverter hibrid RENAC tiasa dioperasikeun dina modeu pembangkit listrik virtual (VPP) sareng nawiskeun jasa jaringan mikro.
    Logam BISA Sél sareng CASING ALUMINUM
    Batré RENAC PowerCase nganggo sél BISA logam kalayan casing aluminium pikeun mastikeun umur panjang sareng operasi anu aman.
    Masang jero ruangan sareng luar
    PowerCase nyaéta IP65 dipeunteun dipasang di luar sareng panangtayungan anu cukup ngalawan cuaca.