R3-10-25K-G5
home banner1.2
R1 Macro Series
Residential
波兰展

Ngeunaan RENAC

RENAC Power mangrupikeun produsén On Grid Inverters, Sistem Panyimpen Énergi sareng Pangembang Solusi Énergi Smart.Rekaman lagu kami ngalangkungan langkung ti 10 taun sareng nyertakeun ranté nilai lengkep.Tim Panaliti sareng Pangembangan khusus kami maénkeun peran anu penting dina struktur perusahaan sareng Insinyur kami terus-terusan nganalisa ngembangkeun desain ulang sareng nguji produk sareng solusi anyar anu ditujukeun pikeun terus ningkatkeun efisiensi sareng kinerja pikeun pasar padumukan sareng komersial.

SISTEM SOLUSI
  • Sadaya-dina-hiji desain pikeun ESS
  • Solusi terpadu pikeun PCS, BMS sareng platform Cloud
  • EMS sareng platform Cloud ngahijikeun sababaraha skenario
  • Solusi manajemén énergi terpadu pinuh
  • PROFESIONAL
  • Pangalaman 20+ taun dina éléktronika
  • EMS pikeun sagala rupa skenario manajemén énergi
  • Ngawaskeun tingkat sél sareng diagnosis dina batré
  • IOT sareng komputasi awan pikeun solusi ESS anu langkung fleksibel
  • LAYANAN SAMPURNA
  • 10+ puseur layanan global
  • Pelatihan profésional pikeun mitra global
  • Solusi jasa efisien ku platform awan
  • Kadali jauh sareng setélan parameter ku wéb sareng aplikasi
  • AMAN & dipercaya
  • 50+ sertifikasi internasional
  • 100+ tés ketat internal
  • Pangimeutan awan sareng diagnosis dina sistem sareng produk
  • Pilihan anu ketat dina BOM, LiFePO4 sareng sél batré logam CAN
  • System Panyimpenan énergi

    A1-HV Series

    Runtuyan RENAC A1-HV sadaya-dina-hiji ESS ngagabungkeun inverter hibrida sareng batré tegangan tinggi pikeun efisiensi roundtrip maksimum sareng kapasitas laju muatan/discharge.Éta terpadu dina hiji unit anu kompak sareng bergaya pikeun pamasangan anu gampang.
    Diajar deui
    A1 HV Series
    F E A T U R E S
    6000W ngecas / laju robah
    EMS INTEGRATED, VPP cocog
    neundeun EXPANDABLE
    IP65 dipeunteun
    INSTALASI 'PLUG & PLAY'
    MANAJEMEN SMART VIA Wéb & APLIKASI
    N1 HL Series N1 HL Series
    System Panyimpenan énergi

    N1-HL Series & PowerCase

    Inverter hibrida N1 HL Series dianggo sareng sistem Batré PowerCase, anu janten ESS pikeun solusi padumukan.Hal ieu ngamungkinkeun homeowners pikeun buka malah salajengna ku nyimpen surplus generasi surya pikeun pamakéan iraha wae, ngaronjatkeun tabungan jeung nyadiakeun kakuatan cadangan tambahan bisi aya blackout a.
    EMS INTEGRATED, sababaraha mode operasi
    N1 HL Series hibrid inverter terpadu EMS tiasa ngarojong sababaraha modus operasi kaasup timer pamakéan, gaya pamakéan waktos, cadangan, FFR, kadali jauh, EPS jsb, sarta cocog pikeun sagala rupa skenario aplikasi.
    VPP cocog
    Inverter hibrid RENAC tiasa dioperasikeun dina mode pembangkit listrik virtual (VPP) sareng nawiskeun jasa jaringan mikro.
    Sél kaléng logam jeung casing aluminium
    Batré RENAC PowerCase nganggo sél logam CAN sareng casing aluminium pikeun mastikeun umur panjang sareng operasi anu aman.
    PASANG DI JABAR JEUNG DI LUAR
    PowerCase dipeunteun IP65 pikeun dipasang di luar kalayan panyalindungan anu nyukupan tina cuaca.