官网0913(英)
banderolë
555

RRETH RENAC

RENAC Power është një prodhues lider i invertorëve në rrjet, sistemeve të ruajtjes së energjisë dhe një zhvillues i zgjidhjeve të zgjuara të energjisë.Rekordi ynë përfshin më shumë se 10 vjet dhe mbulon të gjithë zinxhirin e vlerës.Ekipi ynë i përkushtuar i Kërkimit dhe Zhvillimit luan një rol kryesor në strukturën e kompanisë dhe Inxhinierët tanë vazhdimisht hulumtojnë zhvillimin e ridizajnimit dhe testimit të produkteve dhe zgjidhjeve të reja duke synuar përmirësimin e vazhdueshëm të efikasitetit dhe performancës së tyre si për tregun e banesave ashtu edhe për ato komerciale.

ZGJIDHJA E SISTEMIT
ZGJIDHJA E SISTEMIT
 • Dizajn gjithëpërfshirës për ESS
 • Zgjidhje të integruara për PCS, BMS dhe platformën Cloud
 • EMS dhe platforma Cloud integrojnë skenarë të shumtë
 • Zgjidhje plotësisht të integruara të menaxhimit të energjisë
 • PROFESIONAL
  PROFESIONAL
 • 10+ vjet përvojë në elektronikë të energjisë
 • EMS për skenarë të ndryshëm të menaxhimit të energjisë
 • Monitorimi dhe diagnostikimi i nivelit të qelizave në bateri
 • IOT dhe cloud computing për zgjidhje më fleksibël ESS
 • SHERBIM PERFEKT
  SHERBIM PERFEKT
 • Mbi 10 qendra shërbimi globale
 • Trajnim profesional për partnerë globalë
 • Zgjidhje efikase shërbimi nga platforma cloud
 • Telekomanda dhe vendosja e parametrave nga ueb dhe aplikacion
 • I SIGURT DHE I BESUESHEM
  I SIGURT DHE I BESUESHEM
 • Mbi 100 certifikata ndërkombëtare
 • 100+ veti intelektuale
 • Cloud Monitorimi dhe diagnostikimi në sistem dhe produkte
 • Zgjedhja e rreptë e materialit
 • Procesi i standardizuar i zhvillimit të produktit
 • Sistemi i ruajtjes së energjisë

  Seria A1 HV

  Seria RENAC A1 HV kombinon një inverter hibrid dhe bateri të shumta të tensionit të lartë për efikasitet maksimal vajtje-ardhje dhe kapacitet të shkallës së shkarkimit të karikimit l.Është i integruar në një njësi kompakte dhe elegante për instalim të lehtë.
  Mëso më shumë
  Seria A1 HV
  TIPARET
  Dizajni Plug & Play
  Dizajni 'Plug & Play'
  Dizajn i jashtëm IP65
  Dizajn i jashtëm IP65
  Shkalla e shkarkimit deri në 6000 W
  Shkalla e karikimit/shkarkimit deri në 6000 W
  Efikasiteti i shkarkimit të karikimit 97
  Efikasiteti i karikimit/shkarkimit >97%
  Përmirësimi në distancë i firmuerit dhe cilësimi i modalitetit të punës
  Përmirësimi në distancë i firmuerit dhe cilësimi i modalitetit të punës
  Mbështet funksionin VPP FFR
  Mbështet funksionin VPP / FFR
  Seria N3 HV Seria N1 HL
  Sistemi i ruajtjes së energjisë

  Seria N3 HV

  Seria RENAC POWER N3 HV është inverter trefazor i ruajtjes së energjisë me tension të lartë.Duhet kontroll i zgjuar i menaxhimit të energjisë për të maksimizuar vetëkonsumimin dhe për të realizuar pavarësinë e energjisë.I bashkuar me PV dhe bateri në renë kompjuterike për zgjidhjet VPP, ai mundëson shërbimin e ri të rrjetit.Ai mbështet 100% dalje të pabalancuar dhe lidhje të shumta paralele për zgjidhje më fleksibël të sistemit.
  EMS I INTEGRUAR, MËNYRAT E SHUMËFISHTA operimi
  Mbështetni vetëpërdorimin, kohën e përdorimit, përdorimin rezervë, furnizimin në përdorim, modalitetin EPS dhe mënyra të tjera të punës për të realizuar planifikimin inteligjent të energjisë në shtëpi.Kjo do të balancojë raportin e vetëpërdorimit dhe energjisë rezervë për klientët, duke ulur shpenzimet e energjisë elektrike.
  VPP KOMPATIBLE
  Mbështetni skenarët e aplikimit VPP/FFR për të maksimizuar vlerën e diellit në shtëpi dhe baterive për të realizuar ndërlidhjen e energjisë.
  Mundësuar nga CATL LiFePO4qelizat e baterisë
  Bateritë e mundësuara nga qelizat CATL LiFePO4 përdoren në bateritë e litiumit me tension të lartë të serisë Turbo H3.Një kombinim i besueshëm i qëndrueshmërisë, sigurisë dhe performancës së mirë në intervalin e temperaturës së lartë dhe të ulët nga -20℃ deri në 55℃.
  Funksionim dhe Mirëmbajtje Inteligjente
  Mbështet diagnostikimin në distancë të defekteve dhe monitorimin e të dhënave në kohë reale.Përmirësimet dhe kontrolli në distancë mbështeten.Ndërrimi i mënyrave të funksionimit me një çelës, duke kontrolluar rrjedhat e energjisë në çdo kohë.