SISTEMI I RUAJTJES TË ENERGJISË TË BANIMEVE
SISTEMI I RUAJTJES SË ENERGJISË C&I
AC Smart Wallbox
INVERTERËT NË RRJET
RE ENERGJIKE SMART

Aksesorë

RENAC ofron produkte aksesorë të qëndrueshëm dhe inteligjentë, për sistemet e monitorimit, sistemet inteligjente të kontrollit të energjisë dhe ruajtjes së energjisë, etj.

ST-Wifi-G2

- Konfigurim i lehtë dhe i shpejtë nëpërmjet bluetooth.Mbështetja e ritransmetimit të pikës së ndërprerjes.

ST WIFI G2 03

ST-4G-G1

- Siguroni 4G për klientin që të konfigurojë lehtësisht monitorimin.

ST-4G-G1 03

ST-LAN-G1

- Siguroni lidhje ethernet me kabllo rrjeti që klientët të vendosin lehtësisht monitorimin.

ST-LAN-G1 (1)

RT-WIFI

- Mund të monitorojë deri në 8 inverterë.

Aksesorët02_WmE8ycc

Matës inteligjent 3 orë

- Matësit inteligjentë trefazorë SDM630MCT 40mA dhe SDM630Modbus V2 janë zgjidhja një-në-një për invertorët R3-4~50K në rrjet për të bërë kufizime të eksportit.Gjithashtu janë në përputhje me inverterin hibrid trefazor N3-HV-5.0~10.0.

Aksesore05

Matës inteligjent 1 orë

-Matësi inteligjent njëfazor SDM230-Modbus është projektuar me përmasa të shkallës së vogël me precizion të lartë dhe funksionim dhe instalim të përshtatshëm.E disponueshme për inverterin hibrid njëfazor N1-HV-3.0~6.0.

Aksesore03

KUTI EPS

- EPS Box (EPS-100-G2) është një aksesor për të menaxhuar daljen EPS të invertorëve hibridë njëfazorë.

17

Kutia paralele EPS

- EPS Parallel Box (PB-50) është një aksesor për të realizuar kalimin në / jashtë rrjetit të invertorëve të shumëfishtë hibridë trefazorë N3-HV-5.0~10.0 paralelisht.

并联盒

Kuti kombinator

- Combiner Box është një aksesor për të mbështetur deri në 5 grupe baterish Turbo H1 të lidhura paralelisht.

kuti kombinator汇流箱

EMB-100

- Mbështet monitorimin në distancë, diagnostikimin në internet dhe kontrollin e eksportit për inverterë të shumtë trefazor në rrjet.

EMB-100 (3)