Aksesoris

RENAC nyedhiyakake produk aksesori sing stabil lan cerdas, kanggo sistem pemantauan, kontrol energi cerdas lan sistem panyimpenan energi, lsp.

ST-Wifi-G2

 Ndhukung Breakpoint Retransmission

 

 Gampang & Cepet Setup Via Bluetooth

 

 Jangkoan Wide

0827

RT-GPRS / RT-WIFI

 Tegangan Input: AC 220V

 

 Komunikasi inverter: RS485

 

 Parameter komunikasi: 9600/N/8/1

 

 Komunikasi jarak jauh: GPRS/WiFi

 

 Bisa nyambung nganti 8 inverter

 

 Mendukung upgrade firmware jarak jauh

 

 Dhukungan kertu SIM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

 

Kisaran suhu operasi: -20 ~ 70 ℃

Accessories02_WmE8ycc

KOTAK EPS (EPS-100-G2)

 Kothak RENAC EPS minangka aksesoris kanggo ngatur output EPS saka inverter hibrida

 

 Iki nggabungake rong kontaktor lan nyedhiyakake sambungan sing gampang kanggo pangguna pungkasan kanthi nyambungake 6 kabel ing antarane konverter lan kothak EPS.Kangge, EPS nyederhanakake operasi lan nambah keamanan sistem

6666.110

Fase Tunggal Smart Meter

 RENAC siji phase pinter Meter dirancang kanthi tliti dhuwur-ukuran cilik dimensi, lan operasi trep lan instalasi

 

 Kasedhiya kanggo sambungan inverter hibrida seri N1 kanggo ngukur kWh, Kvarh, KW, Kvar, KVA, PF, Hz, dmd, V, A, lsp, bisa nggawe sistem ekspor nol utawa mbatesi daya ekspor menyang nilai set tartamtu

Accessories03

Telung phase Smart Meter

 RENAC Smart Meter minangka solusi siji-siji kanggo watesan ekspor kothak

 

 Kompatibel karo RENAC telung phase inverter string saka 4kW kanggo 33kW

 

 Kanthi komunikasi RS485 lan sambungan langsung menyang inverter, iku gampang kanggo instalasi lan biaya efektif

Accessories05

UDL-100

 Server komunikasi sing dibangun lan situs pemantauan Web

 

 Bisa ngirim info menyang server remot (RJ45 / GPRS / WiFi)

 

 Bisa disambungake menyang macem-macem piranti kalebu inverter, modul, kothak combiner, pengontrol lan sensor, lan sapiturute, kanggo nyukupi macem-macem panjaluk.

 

 Ndhukung nganti 4 senar saka 485, lan saben senar bisa nyambung nganti 18 piranti

 

Kompatibel karo 104 protokol komunikasi

Accessories06

ST-GPRS / ST-Wifi

 Pemantauan jarak jauh liwat platform awan

 

 Status piranti ngawasi wektu nyata, antarane -30 ℃ ~ 85 ℃

 

 Ndhukung sawetara protokol komunikasi (standar/nonstandar)

 

 Keandalan sing kuat lan operasi sing stabil

ST-GPRS_ST-Wifi