ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Wallbox
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК

Додатоци

RENAC обезбедува стабилни и паметни дополнителни производи, за системи за мониторинг, паметни системи за контрола на енергија и складирање енергија итн.

ST-Wifi-G2

- Поддршка за реемитување на точка на прекин

 

- Лесно и брзо поставување преку Bluetooth

 

- Широка покриеност

ST WIFI G2 03

ST-4G-G1

- Поддржува лесно и брзо поставување преку 4G

ST-4G-G1 03

ST-LAN-G1

- Обезбедете етернет поврзување преку мрежен кабел за клиентот лесно да го постави мониторингот.

ST-LAN-G1 (1)

RT-GPRS / RT-WIFI

- Влезен напон: AC 220V

 

- Инвертер комуникација: RS485

 

- Параметри за комуникација: 9600/N/8/1

 

- Далечинска комуникација: GPRS/WiFi

 

- Можност за поврзување до 8 инвертери

 

- Поддржете далечинска надградба на фирмверот

 

- Поддршка SIM картичка од 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

 

-Работен температурен опсег: -20~70℃

Додатоци02_WmE8ycc

Трифазен паметен мерач

- RENAC Smart Meter е едно-на-еден решение за ограничување на извозот на мрежата

 

- Компатибилен со RENAC трифазни жици инвертери од 4kW до 33kW

 

- Со RS485 комуникација и директно поврзување со инвертер, лесно е за инсталација и исплатливо

Додатоци05

Еднофазен паметен мерач

- Еднофазен паметен мерач RENAC е дизајниран со големи прецизни димензии во мали размери и практично ракување и инсталирање

 

- Достапно за хибридно поврзување со инвертер од серијата N1 со мерки kWh, Kvarh, KW, Kvar, KVA, PF, Hz, dmd, V, A, итн.

Додатоци03

EPS BOX

- RENAC EPS кутија е додаток за управување со излезот EPS на хибридните инвертери.

 

- Интегрира еден контактор и овозможува едноставно поврзување за клиентите со поврзување на 9 жици помеѓу инвертерот и кутијата EPS.Во меѓувреме, EPS ја поедноставува работата и ја подобрува безбедноста на системот.

 

 

 

17

EPS паралелна кутија

- RENAC EPS Parallel Box е додаток за паралелно управување со излезот EPS на трифазни хибридни инвертери

并联盒

Кутија за комбинирање

- RENAC Combiner Box е додаток кој поддржува до 5 кластери на батерии Turbo H1 паралелно поврзани.

 

- Интегрира еден контактор кој е 5-ин и 1-надворешен, обезбедувајќи едноставно поврзување за клиентите.Во меѓувреме, полето Combiner ја поедноставува работата и ја подобрува безбедноста на системот.

 

 

комбинирана кутија汇流箱

ЕМБ-100

- Поддржете далечински мониторинг, онлајн дијагностика и функции за нула извоз за повеќе трифазни инвертери на мрежата.

EMB-100 (3)