ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Wallbox
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
банер

ТИТАН СОЛАРЕН ОБЛАК

Titan Solar Cloud обезбедува систематско управување со O&M за соларни проекти засновани на технологијата на многу, големи податоци и cloud computing.

СИСТЕМАТСКИ РЕШЕНИЈА

Titan Solar Cloud собира сеопфатни податоци од соларни проекти, вклучително и податоци од инвертори, метеоролошка станица, кутија за комбинирање, DC комбинер, електрични и жици на модули.

КОМПАТИБИЛНОСТ НА ПОВРЗУВАЊЕ НА ПОДАТОЦИ

Titan Cloud може да поврзе различни брендови инвертери преку компатибилни со комуникациски договори на повеќе од 40 брендови на инвертери на глобално ниво.

ИНТЕЛИГЕНТЕН О&М

Платформата Titan Solar Cloud реализира централизирано O&M, вклучително и интелигентна дијагноза на дефекти, автоматско позиционирање на дефекти и O&M во затворен циклус, итн.

УПРАВУВАЊЕ СО ГРУПИ И ФЛОТ

Може да го реализира управувањето со флотата O&M за соларни постројки ширум светот, а исто така е погодно за станбени соларни проекти после продажбата.Може да ги испрати нарачките за сервисирање до сервисниот тим во близина на местото на дефект.

RENAC ENERGY MANAGEMENT CLOD

Врз основа на технологијата на Интернет, облак услугата и големите податоци, облакот за управување со енергија на RENAC обезбедува систематско следење на електроцентралата, анализа на податоци и O&M за различни енергетски системи за да се постигне максимална рентабилност.

СИСТЕМАТСКИ РЕШЕНИЈА

Енергетскиот облак RENAC реализира сеопфатно собирање податоци, мониторинг на податоци за соларна централа, систем за складирање енергија, бензинска централа, електрани на струја и проекти за ветер, како и анализа на податоци и дијагноза на дефекти.За индустриските паркови, тој обезбедува анализа на потрошувачката на енергија, дистрибуцијата на енергија, протокот на енергија и анализа на приходите од системот.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАБОТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ

Оваа платформа реализира централизирано O&M, интелигентна дијагностика на грешки, автоматско позиционирање и затворање на циклусот. O&M, итн.

КОРИСТЕНА ФУНКЦИЈА

Можеме да обезбедиме приспособен развој на функции според конкретни проекти и да ги максимизираме придобивките од различното управување со енергијата.