ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Wallbox
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК

ПАМЕТНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ

Во последниве години предизвиците во областа на енергијата стануваат сè построги и сложени во однос на потрошувачката на примарните ресурси и емисиите на загадувачки материи.Паметната енергија е процес на користење уреди и технологии за енергетска ефикасност, притоа промовирајќи ја еко-пријателството и намалување на трошоците.

RENAC Power е водечки производител на мрежни инвертери, системи за складирање енергија и развивач на паметни енергетски решенија.Нашиот учинок опфаќа повеќе од 10 години и го покрива целосниот синџир на вредност.Нашиот посветен тим за истражување и развој игра клучна улога во структурата на компанијата, а нашите инженери постојано истражуваат развиваат редизајн и тестираат нови производи и решенија со цел постојано да ја подобруваат нивната ефикасност и перформанси и за станбениот и за комерцијалниот пазар.

Инвертерите RENAC Power постојано обезбедуваат повисоки приноси и рентабилност и станаа префериран избор за клиентите во Европа, Јужна Америка, Австралија и Јужна Азија итн.

Со јасна визија и солидна палета на производи и решенија остануваме во првите редови на Соларната енергија стремејќи се да ги поддржиме нашите партнери во справувањето со секој комерцијален и деловен предизвик.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ НА RENAC

ДИЗАЈН НА ИНВЕРТЕР
Повеќе од 10 години професионално искуство
Дизајн на моќна електронска топологија и контрола во реално време
Мрежа за повеќе земји за кодови и регулативи
ЕМС
ЕМС интегриран во инверторот
Максимизирање на само-потрошувачката на PV
Поместување на товарот и бричење со врв
FFR (Фирм фреквентен одговор)
VPP (Виртуелна електрана)
Целосно програмабилна за приспособен дизајн
BMS
Мониторинг во реално време на ќелијата
Управување со батерии за високонапонски LFP батериски систем
Координирајте со EMS за заштита и продолжување на животниот век на батериите
Интелигентна заштита и управување со батерискиот систем
Енергија IoT
GPRS&WIFI пренос и собирање податоци
Податоците за следење видливи преку веб и АПП
Поставување параметри, системска контрола и реализација на VPP
O&M платформа за соларна енергија и систем за складирање на енергија

ПРЕСРЕДНИЦИ НА RENAC

2023 година
2022 година
2021 година
2020 година
2019 година
2018 година
2017 година