СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Паметна AC Wallbox
ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
Инвертери на мрежа
R3 LV серија
10 kW / 12 kW / 15 kW
Трифазни, 2 MPPT

Инвертерот од серијата RENAC R3 LV е дизајниран со нисконапонска излезна моќност за мали комерцијални PV апликации.Развиен како претпочитан избор за некои пазарни барања за нисконапонски инвертери над 10 kW, тој е применлив за различните опсези на напонски мрежи во регионот, кои главно покриваат 208V, 220V и 240V.Со инвертерот од серијата R3 LV, системската конфигурација може да се поедностави, наместо да се инсталира скап трансформатор што негативно влијае на ефикасноста на конверзијата на системот.

Инвертери на мрежа

R3 LV серија

10 kW / 12 kW / 15 kW
Трифазни, 2 MPPT

Инвертерот од серијата RENAC R3 LV е дизајниран со нисконапонска излезна моќност за мали комерцијални PV апликации.Развиен како претпочитан избор за некои пазарни барања за нисконапонски инвертери над 10 kW, тој е применлив за различните опсези на напонски мрежи во регионот, кои главно покриваат 208V, 220V и 240V.Со инвертерот од серијата R3 LV, системската конфигурација може да се поедностави, наместо да се инсталира скап трансформатор што негативно влијае на ефикасноста на конверзијата на системот.

КАРАКТЕРИСТИКИ
R3 LV серија
R3 LV серија
R3 LV серија
R3_LV_banner22x1
лв
епроизвод03