Contact Us

ПОВРЗЕТЕ СО НАС

Вашите повратни информации се вредни за нас.Ги поздравуваме вашите коментари, прашања и општи прашања во врска со нашата компанија, решенијата и инсталациите со производите на RENAC.

Со споделување на вашето искуство за инсталирање на Renac со нас, имате право да добивате купони за попуст за нови купувања од нашата партнерска мрежа на дистрибутери во вашата земја.

Возбудени сме што слушаме повеќе за тоа како Renac му помогна на секој од нашите партнери да создаде успешна приказна бидејќи тоа не мотивира дополнително да ги подобруваме нашите производи и услуги.

Контакт

Слободно контактирајте со нас за прашања.Претставник од RENAC ќе биде во контакт со вас во рок од 24 часа.

Кинески штаб

Тел: +86 512-66677278

Општи информации:info@renacpower.com

Продажба и маркетинг:

   -  Global: market@renacpower.com
   -  Europe: europe@renacpower.com
   -  South America: market.sa@renacpower.com

Сервис и техничка поддршка:service@renacpower.com

Адреса: Блок C-12, патот Датонг бр. 20, сеопфатна поврзана зона, област Сужоу Hi-Tech, Суджоу, Кина

Бразил

Сервис и техничка поддршка:

Тел: +55 11 99286-5445

Email: service.brazil@renacpower.com

Виетнам

Сервис и техничка поддршка:

Е-пошта:support.vn@renacpower.com

Бенелукс

Сервис и техничка поддршка:

Е-пошта:service.nl@renacpower.com

Полска

Сервис и техничка поддршка:

Тел: +48 572949246

Е-пошта:service.pl@renacpower.com

Италија

Сервис и техничка поддршка

Тел: +39 3482305655

Е-пошта:service@renacpower.com