СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Паметна AC Wallbox
ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
Производи за складирање енергија
Серија O1 HF
3,6 kW / 5 kW
Еднофазен
Инвертер надвор од мрежата

Сончевиот инвертер од серијата RENAC 01 HF е интегриран со MPPT контролер за соларно полнење, високофреквентен инвертер со чист синусен бран и функционален модул UPs во една машина.Овој инвертер може да работи со или без батерии и може да се поврзува паралелно за да се прошири излезниот капацитет.Широко се користи во системи за домаќинство, комуникациски базни станици, системи за следење, пасторални области и помошно напојување 5G.

Производи за складирање енергија

Серија O1 HF

3,6 kW / 5 kW
Еднофазен
Инвертер надвор од мрежата

Сончевиот инвертер од серијата RENAC 01 HF е интегриран со MPPT контролер за соларно полнење, високофреквентен инвертер со чист синусен бран и функционален модул UPs во една машина.Овој инвертер може да работи со или без батерии и може да се поврзува паралелно за да се прошири излезниот капацитет.Широко се користи во системи за домаќинство, комуникациски базни станици, системи за следење, пасторални области и помошно напојување 5G.

КАРАКТЕРИСТИКИ
Серија O1 HF
Серија O1 HF
Серија O1 HF
2-03
2-04
2-05