Систем за складирање на енергија
N1 HV серија
3KW/3,68KW/5KW/6KW Еднофазен, 2 MPPT, високонапонски хибриден инвертер

Хибридни инвертери од серијата RENAC N1 HV Компатибилни со високонапонски LiFePO4 батериски систем.

Ефикасноста на полнење/празнење >97% и значително ја намалува цената на системот.

Моќта за полнење/празнење може да достигне 6 kW и интегрирана VPP (Виртуелна електрана).

Систем за складирање на енергија

N1 HV серија

3KW/3,68KW/5KW/6KW Еднофазен, 2 MPPT, високонапонски хибриден инвертер

Хибридни инвертери од серијата RENAC N1 HV Компатибилни со високонапонски LiFePO4 батериски систем.

Ефикасноста на полнење/празнење >97% и значително ја намалува цената на системот.

Моќта за полнење/празнење може да достигне 6 kW и интегрирана VPP (Виртуелна електрана).

КАРАКТЕРИСТИКИ
N1 HV Series
N1 HV Series
N1_HV_banner022x_Y99kJl8
N1_HV_banner032x_TsUnHse
N1_HV_banner042x_tb7se7D