ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Wallbox
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
01
官网1108
官网1110
官网1108-3
官网1201
банер1012
банер1107

ЗА RENAC

RENAC Power е водечки производител на мрежни инвертери, системи за складирање енергија и развивач на паметни енергетски решенија.Нашиот учинок опфаќа повеќе од 10 години и го покрива целосниот синџир на вредност.Нашиот посветен тим за истражување и развој игра клучна улога во структурата на компанијата, а нашите инженери постојано истражуваат развиваат редизајн и тестираат нови производи и решенија со цел постојано да ја подобруваат нивната ефикасност и перформанси и за станбениот и за комерцијалниот пазар.

СИСТЕМСКО РЕШЕНИЕ
СИСТЕМСКО РЕШЕНИЕ
 • Сè-во-едно дизајн за ESS
 • Интегрирани решенија за PCS, BMS и Cloud платформа
 • EMS и Cloud платформата интегрираат повеќе сценарија
 • Целосно интегрирани решенија за управување со енергијата
 • ПРОФЕСИОНАЛНИ
  ПРОФЕСИОНАЛНИ
 • 10+ години искуство на електроника за електрична енергија
 • EMS за различни сценарија за управување со енергија
 • Мониторинг и дијагноза на клеточно ниво на батеријата
 • IOT и cloud computing за пофлексибилни ESS решенија
 • СОВРШЕНА УСЛУГА
  СОВРШЕНА УСЛУГА
 • 10+ глобални сервисни центри
 • Професионална обука за глобални партнери
 • Ефикасни сервисни решенија преку облак платформа
 • Далечински управувач и поставување параметри од веб и апликација
 • БЕЗБЕДНО И СИГУРНО
  БЕЗБЕДНО И СИГУРНО
 • 100+ меѓународни сертификати
 • 100+ интелектуални својства
 • Облак мониторинг и дијагноза на системот и производите
 • Строг избор на материјал
 • Стандардизиран процес на развој на производи
 • Систем за складирање на енергија

  А1 HV серија

  Серијата RENAC A1 HV комбинира еден хибриден инвертер и повеќе високонапонски батерии за максимална ефикасност во повратен пат и капацитет на брзина на полнење l.Интегриран е во една компактна и стилска единица за лесна инсталација.
  Научи повеќе
  А1 HV серија
  КАРАКТЕРИСТИКИ
  Дизајн Plug & Play
  Дизајн 'Plug & Play'
  IP65 надворешен дизајн
  IP65 надворешен дизајн
  Стапка на празнење на полнење до 6000 W
  Стапка на полнење/празнење до 6000W
  Ефикасност на празнење на полнење 97
  Ефикасност на полнење/празнење >97%
  Далечинско надградба на фирмверот и поставување на режимот на работа
  Далечинско надградба на фирмверот и поставување на режимот на работа
  Поддржете ја функцијата VPP FFR
  Поддржете ја функцијата VPP / FFR
  N3 HV серија N1 HL серија
  Систем за складирање на енергија

  N3 HV серија

  RENAC POWER N3 HV серија е трифазен високонапонски инвертер за складирање на енергија.Потребна е паметна контрола на управувањето со енергијата за да се максимизира само-потрошувачката и да се постигне енергетска независност.Агрегиран со PV и батерија во облакот за VPP решенија, овозможува нова мрежна услуга.Поддржува 100% небалансиран излез и повеќе паралелни врски за пофлексибилни системски решенија.
  EMS ИНТЕГРИРАН, ПОВЕЌЕ РЕЖИМИ НА РАБОТА
  Поддржете самоупотреба, време на употреба, резервна употреба, Feed in use, EPS режим и други работни режими за да се реализира домашната паметна енергија за распоред.Ова ќе го балансира односот на самоупотребата и резервната електрична енергија за корисниците, намалувајќи ги трошоците за електрична енергија.
  VPP КОМПАТИБИЛНО
  Поддржете ги сценаријата на апликацијата VPP/FFR за да ја максимизирате вредноста на домашната соларна енергија и батериите за да се реализира енергетската интерконекција.
  Овозможено од CATL LiFePO4батериски ќелии
  Батериите напојувани со ќелии CATL LiFePO4 се користат во високонапонските литиумски батерии од серијата Turbo H3.Сигурна комбинација на конзистентност, безбедност и добри перформанси во опсегот на високи и ниски температури од -20℃ до 55℃.
  Интелигентно работење и одржување
  Поддржува далечинско дијагностицирање на дефекти и следење на податоците во реално време.Поддржани се далечински надградби и контрола.Префрлување на режими на работа со едно копче, контролирање на протокот на енергија во секое време.