Invertorët në rrjet
Seria R3 LV
10 kW / 12 kW / 15 kW
Trefazore, 2 MPPT

Inverteri i serisë RENAC R3 LV është projektuar me fuqi dalëse të tensionit të ulët për aplikime të vogla komerciale PV.I zhvilluar si një zgjedhje e preferuar për disa kërkesa të tregut për invertorët e tensionit të ulët mbi 10 kW, është i zbatueshëm për diapazonin e ndryshëm të tensionit të rrjetit në rajon, të cilat kryesisht mbulojnë 208V, 220V dhe 240V.Me inverterin e serisë R3 LV, konfigurimi i sistemit mund të thjeshtohet, në vend të instalimit të një transformatori të shtrenjtë i cili ndikon negativisht në efikasitetin e konvertimit të sistemit.

Invertorët në rrjet

Seria R3 LV

10 kW / 12 kW / 15 kW
Trefazore, 2 MPPT

Inverteri i serisë RENAC R3 LV është projektuar me fuqi dalëse të tensionit të ulët për aplikime të vogla komerciale PV.I zhvilluar si një zgjedhje e preferuar për disa kërkesa të tregut për invertorët e tensionit të ulët mbi 10 kW, është i zbatueshëm për diapazonin e ndryshëm të tensionit të rrjetit në rajon, të cilat kryesisht mbulojnë 208V, 220V dhe 240V.Me inverterin e serisë R3 LV, konfigurimi i sistemit mund të thjeshtohet, në vend të instalimit të një transformatori të shtrenjtë i cili ndikon negativisht në efikasitetin e konvertimit të sistemit.

TIPARET
Seria R3 LV
Seria R3 LV
Seria R3 LV
R3_LV_banner22x1
lv
eprodukt03