Invertorët në rrjet
Seria R3 Shënime
4 kW / 5 kW / 6 kW / 8 kW / 10 kW / 12 kW
Trefazore, 2 MPPT

Inverteri i Serisë RENAC R3 Note është një nga opsionet më të mira të disponueshme në sektorët e banesave dhe komercialeve për nga fuqitë e tij teknike, gjë që e bën atë një nga inverterët më produktivë në treg.Me efikasitetin e lartë prej 98,5%, aftësitë e zgjeruara të përmasave dhe mbingarkesës, Seria R3 Note përfaqëson një përmirësim të jashtëzakonshëm në industrinë e inverterëve.

Invertorët në rrjet

Seria R3 Shënime

4 kW / 5 kW / 6 kW / 8 kW / 10 kW / 12 kW
Trefazore, 2 MPPT

Inverteri i Serisë RENAC R3 Note është një nga opsionet më të mira të disponueshme në sektorët e banesave dhe komercialeve për nga fuqitë e tij teknike, gjë që e bën atë një nga inverterët më produktivë në treg.Me efikasitetin e lartë prej 98,5%, aftësitë e zgjeruara të përmasave dhe mbingarkesës, Seria R3 Note përfaqëson një përmirësim të jashtëzakonshëm në industrinë e inverterëve.

TIPARET
Seria R3 Shënime
Seria R3 Shënime
Flamuri i shënimit R31
Flamuri i shënimit R3 2
Flamuri R3 Shënim3