ENERGJI SMART PËR JETË MË MIRË

Vitet e fundit sfidat në fushën e energjisë janë bërë gjithnjë e më të rrepta dhe komplekse për sa i përket konsumit të burimeve parësore dhe emetimeve të ndotësve.Energjia inteligjente është procesi i përdorimit të pajisjeve dhe teknologjive për efikasitet energjetik duke promovuar eko-miqësitë dhe uljen e kostove.

RENAC Power është prodhuesi kryesor i Inverterëve në Rrjet, Sistemeve të Ruajtjes së Energjisë dhe Zhvilluesi i Zgjidhjeve Smart Energy.Historia jonë shtrihet mbi më shumë se 10 vjet dhe mbulon të gjithë zinxhirin e vlerës.Ekipi ynë i përkushtuar i Kërkimit dhe Zhvillimit luan një rol kryesor në strukturën e kompanisë dhe Inxhinierët tanë vazhdimisht hulumtojnë zhvillimin e ridizajnimit dhe testimit të produkteve dhe zgjidhjeve të reja duke synuar përmirësimin e vazhdueshëm të efikasitetit dhe performancës së tyre si për tregjet rezidenciale ashtu edhe për ato tregtare.

Inverterët RENAC Power japin vazhdimisht rendimente dhe ROI më të larta dhe janë bërë zgjedhja e preferuar për klientët në Evropë, Amerikën e Jugut, Australi dhe Azinë Jugore, etj.

Me një vizion të qartë dhe një gamë solide produktesh dhe zgjidhjesh, ne mbetemi në krye të energjisë diellore, duke u përpjekur të mbështesim partnerët tanë në adresimin e çdo sfide tregtare dhe biznesi.

TEKNOLOGJIET THEMELORE TË RENAC

DIZAJNI I INVERTERIT
Më shumë se 10 vjet përvojë profesionale
Dizajn i topologjisë elektronike me fuqi dhe kontroll në kohë reale
Rrjeti i shumë vendeve mbi kodin dhe rregulloret
EMS
EMS i integruar brenda inverterit
Maksimizimi i vetë-konsumit të PV
Zhvendosja e ngarkesës dhe rruajtja maksimale
FFR (Përgjigje me frekuencë të fortë)
VPP (Central Virtual Power)
Plotësisht i programueshëm për dizajn të personalizuar
BMS
Monitorimi në kohë reale në celular
Menaxhimi i baterisë për sistemin e baterive LFP me tension të lartë
Koordinoni me EMS për të mbrojtur dhe zgjatur jetëgjatësinë e baterive
Mbrojtje dhe menaxhim inteligjent për sistemin e baterisë
Energjia IoT
Transferimi dhe mbledhja e të dhënave GPRS&WIFI
Monitorimi i të dhënave të dukshme nëpërmjet Uebit dhe APP-së
Vendosja e parametrave, kontrolli i sistemit dhe realizimi i VPP
Platforma O&M për energjinë diellore dhe sistemin e ruajtjes së energjisë

KALIMET E RENAC

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017