Invertorët në rrjet

 • R3 Pro Series

  Seria R3 Pro

  Inverteri i serisë RENAC Pro është projektuar veçanërisht për projekte rezidenciale dhe të vogla tregtare.Me dizajnin e tij kompakt, inverteri është i lehtë dhe i lehtë për t'u instaluar.Efikasiteti maksimal është 98.5%.Me një sistem ventilimi të projektuar të avancuar, inverteri është në gjendje të shpërndajë nxehtësinë në mënyrë efikase.

 • R1 Macro Series 副本

  Seria makro R1 副本

  RENAC R1 Macro Series është një inverter njëfazor në rrjet me përmasa të shkëlqyera kompakte, softuer gjithëpërfshirës dhe teknologji harduerike.Seria R1 Macro ofron efikasitet të lartë dhe dizajn funksional kryesues në klasë pa ventilatorë dhe me zhurmë të ulët.

 • R3 Max Series

  Seria R3 Max

  Renac R3 Max Series 120-150 kW inverter i vargut të serive trefazore miraton dizajnin 10/12 MPPT për të ofruar një skemë konfigurimi më fleksibël.Rryma maksimale e hyrjes së çdo vargu arrin në 13A, e cila mund të përshtatet në mënyrë perfekte me modulin me fuqi të lartë për të rritur prodhimin e energjisë.
  Konfigurimi mund të bëhet lehtësisht përmes Bluetooth.Funksioni i kurbës inteligjente IV, funksioni SVG i natës, duke e bërë O&M më të lehtë.

 • R3 Plus Series

  Seria R3 Plus

  Inverteri i Serisë R3 Plus RENAC është ideal për projekte komerciale me përmasa të mesme dhe të mëdha, veçanërisht për çatitë komerciale në shkallë të gjerë dhe impiantet e fermave.Gama aplikon topologji të avancuar dhe teknologji inovative të kontrollit për të arritur një efikasitet maksimal prej 99,0% dhe kthime dhe përfitim maksimal afatgjatë për pronarët e projekteve.

 • R3 Pre Series

  Seria paraprake R3

  Inverteri i serisë R3 Pre është projektuar veçanërisht për projekte banimi trefazore dhe të vogla tregtare.Me dizajnin e tij kompakt, inverteri i serisë R3 Pre është 40% më i lehtë se gjenerata e mëparshme.Efikasiteti maksimal i konvertimit mund të arrijë 98.5%.Rryma maksimale e hyrjes së çdo vargu arrin në 13A, e cila mund të përshtatet në mënyrë perfekte me modulin me fuqi të lartë për të rritur prodhimin e energjisë.

 • R3 LV Series

  Seria R3 LV

  Inverteri trefazor i serisë R3 LV RENAC është projektuar me aplikime të vogla komerciale PV në hyrje të tensionit të ulët.Zhvilluar si një zgjedhje e preferuar për kërkesën e tregut të Amerikës së Jugut për invertorët e tensionit të ulët mbi 10 kW, është i zbatueshëm për diapazon të ndryshëm të tensionit të rrjetit në rajon, të cilat kryesisht mbulojnë 208V, 220V dhe 240V.Me inverterin e serisë R3 LV, konfigurimi i sistemit mund të thjeshtohet në vend të instalimit të një transformatori të shtrenjtë i cili ndikon negativisht në efikasitetin e konvertimit të sistemit.

 • R3 Note Series

  Seria R3 Shënime

  Inverteri i Serisë RENAC R3 Note është një nga opsionet më të mira të disponueshme në sektorët e banesave dhe ato tregtare për nga fuqitë e tij teknike, të cilat e bëjnë atë një nga inverterët më produktivë në treg.Me efikasitetin e lartë prej (98,3%), aftësitë e zgjeruara të përmasave dhe mbingarkesës, Seria R3 Note përfaqëson një përmirësim të jashtëzakonshëm në industrinë e inverterit.

 • R1 Moto Series

  Seria R1 Moto

  Inverterët e serisë Renac R1 Moto plotësojnë plotësisht kërkesat e tregut për modelet e banimit njëfazor me fuqi të lartë dhe janë të përshtatshëm për shtëpitë rurale dhe vilat urbane me sipërfaqe më të mëdha çati.Ata mund të zëvendësojnë instalimin e dy ose më shumë inverterëve njëfazor me fuqi të ulët.Duke siguruar të ardhurat e prodhimit të energjisë, kostoja e sistemit mund të reduktohet shumë.

 • R1 Macro Series

  Seria makro R1

  RENAC R1 Macro Series është një inverter njëfazor në rrjet me përmasa të shkëlqyera kompakte, softuer gjithëpërfshirës dhe teknologji harduerike.Seria R1 Macro ofron efikasitet të lartë dhe dizajn funksional kryesues në klasë pa ventilatorë dhe me zhurmë të ulët.

 • R1 Mini Series

  Seria R1 Mini

  Inverterët e Serisë Mini RENAC R1 janë zgjedhje ideale për projekte rezidenciale me densitet më të lartë të fuqisë, gamë më të gjerë të tensionit të hyrjes për instalim më fleksibël dhe një përputhje e përkryer për panelet PV me fuqi të lartë.