СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА СТАНБЕНИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЕНЕРГИЈАТА C&I
Паметна AC Wallbox
ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖАТА
ПАМЕТЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
ВЕСТИ

RENAC POWER лансираше нови C&I системи и паметен полнач за EV на Intersolar Europe 2023

Од 14-ти до 16-ти јуни, RENAC POWER претставува разновидна палета на интелигентни енергетски производи на Intersolar Europe 2023. Опфаќа PV-мрежни инвертери, станбени едно/трифазни соларни интегрирани производи за складирање на енергија и најновите сите- систем за складирање енергија во едно за комерцијални и индустриски (C&I) апликации.

01

 

 

RENA1000 C&I производи за складирање енергија

RENAC го лансираше своето најново C&I решение оваа година.Сè-во-едно системот за складирање енергија за комерцијални и индустриски (C&I) апликации располага со батериски систем од 110 kWh литиум железо фосфат (LFP) со инвертер од 50 kW, многу погоден за фотоволтаично + складирање можни сценарија за примена.

02 

Серијата RENA1000 има многу придобивки, вклучувајќи безбедност и доверливост, ефикасност и практичност, интелигенција и флексибилност.Компонентите на системот вклучуваат PACK батерии, компјутери, EMS, дистрибутивна кутија, заштита од пожар.

 

Станбени производи за складирање на енергија

Дополнително, беа претставени и производите за складирање на енергија во домовите на RENAC POWER, вклучувајќи еднофазни/трифазни ESS и високонапонски литиумски батерии од CATL.Фокусирајќи се на иновациите во зелената енергија, RENAC POWER претстави напредни интелигентни енергетски решенија.

03

 04 гиф

 

7/22K AC полнач

Покрај тоа, новиот AC полнач беше претставен во Intersolar.Може да се користи со PV системи и сите видови на електрични возила.Понатаму, поддржува интелигентно полнење на долината цена и динамично балансирање на оптоварување.Полнете го ЕВ со 100% обновлива енергија од вишокот на соларна енергија.

06 

 

RENAC ќе се фокусира на унапредување на процесот на неутрален јаглерод на глобално ниво, забрзување на истражување и развој и унапредување на технолошките иновации.

08